O nama

Prije 45 godina gosp. Šaćir Buljubašić pokrenuo je zanatsku stolarsku radnju „Buljubašić" koja je od masivnih drvenih elemenata izrađivala vrata,prozore,stepeništa i ostale proizvode od masivnog drveta.

Proizvodnja se odvijala uz pomoć ručnom izvedbom i priručnim alatima.Svojim radom i zalaganjem stolarska radnja „Buljubašić" nabavlja prvi stroj i to kombinovanu mašinu „SCM" Italija, za obradu masivnog drveta, nakon čega dolazi do kvalitetnije,brže,preciznije obrade i prozvodnje elemenata kao i dodatnog upošljavanja radne snage i povećanja proizvodnih kapaciteta.

U svom dugogodišnjem postojanju stolarija „ Buljubašić" stalno prati nove tehnologije i načine izvedbe te ulaže napore da bude uvijek u koraku sa vrememenom,tehnologijama i kvalitetom, a 1995 dolazi i do reorganizacije uslijed čega zanatska stolarska radnja"Buljubašić" prerasta u novi organizacioni oblik , te mijenja naziv u Buljšać d.o.o čime otvara mogućnosti plasmana svojih proizvoda na cijeloj teritoriji BiH kao i izvozom svojih proizvoda u inostranstvo.

Danas, BULJUBASIC DOORS & INTERIORS raspolaže sa najmodernijom tehnologijom proizvodnje što uključuje CNC mašine i obradne centre čime je u mogućnosti da realizuje svaku Vašu ideju i zamisao perfektnog prostora, od izrade idejnog rješenja, glavnih projekata enterijera i 3D vizualizacija, kroz proizvodnju, uključujući koordinaciju, organizaciju i nadzor nad izvođenjem svih enterijerskih radova i opremanja. Dijapazon projekata koji se ubrajaju u impozantnoj referentnoj listi, varira od jednostavnih i kratkotrajnih do kompleksnih multidisciplinarnih višegodišnjih projekata.

Sa ponosom ističemo da smo usavršili i specijalizirali se za proizvodnju protivpožarnih hotelskih vrata T-30 i unutrašnjih sobnih dizajniranih vrata te izradu enterijera.

ISO Certifikat